Προϊόντα για από τυρί (84)

Τρίφτης τυριού

Τρίφτης τυριού

Για κάθε τυρί, η σωστή επεξεργασία προσφέρει η τυροκόφτης Brunner. Φυσικά, με προσοχή, χωρίς να αρχίσει να θρυμματίζεται ή να σβολιάζει και ωστόσο αρκετά γρήγορα - έτσι ώστε ο πελάτης να μην χρειάζεται να περιμένει. Η κομψή και όμορφη μηχανή πλήρους INOX είναι γυαλισμένη σε υψηλή γυαλάδα και η κεφαλή τριψίματος είναι ματ νικελωμένη. Έτσι, ο τυροκόφτης HLR της Brunner φαίνεται φιλικός και διακοσμητικός. Προσφέρει σε μικρό χώρο όλη την ασφάλεια που περιμένετε από μια μηχανή. Κάθε τυρί πρέπει να τριφτεί με τον δικό του τρόπο. Οι διάφοροι δίσκοι ταιριάζουν σε κάθε τύπο τυριού. Φυσικά, με προσοχή, χωρίς να θρυμματίζεται ή να σβολιάζει, το τυρί επεξεργάζεται από τον τυροκόφτη. Ο ιδανικός τυροκόφτης προστατεύει το τυρί, καθώς το τυρί που τριβείται μεταφέρεται από τον πείρο στην επιφάνεια τριψίματος και στη συνέχεια, φρέσκο τριμμένο, αποβάλλεται μόνο από τον αέρα. Η HLR επεξεργάζεται το τυρί ειδικά με προσοχή και απαλότητα. Το τυρί δεν σβολιάζει και δεν θερμαίνεται.
Τορτελόνι με Προσούτο Κρούδο και Τυρί

Τορτελόνι με Προσούτο Κρούδο και Τυρί

Οι tortelloni μας, ravioli σε σχήμα μεγάλων tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Τορτελόνι με Προσούτο Κρούδο και Τυρί

Τορτελόνι με Προσούτο Κρούδο και Τυρί

Οι tortelloni μας, μεγάλα ραβιόλια σε σχήμα tortellini, γεμιστά με προσούτο και τυρί, προσφέρουν μια πολύπλοκη και αρμονική γευστική εμπειρία. Κάθε μπουκιά είναι μια έκρηξη καλά ισορροπημένων γεύσεων: η αλμυρότητα του προσούτο, η κρεμώδης και πολύπλοκη γεύση του τυριού, είναι ικανές να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Αρώμα-Φρέσκο, Χαρτί Συσκευασίας με Σχέδιο Τυριού

Αρώμα-Φρέσκο, Χαρτί Συσκευασίας με Σχέδιο Τυριού

1kg 25x38cm, χαρτί περιτυλίγματος; χαρτί επικαλυμμένο με PE μεμβράνη. Για περιτύλιγμα βουτύρου, φρέσκου και μαλακού τυριού.
Οικιακή Κατσαρόλα Τυριού, Ανοξείδωτο Ατσάλι, 27 Λίτρα

Οικιακή Κατσαρόλα Τυριού, Ανοξείδωτο Ατσάλι, 27 Λίτρα

Θέρμανση: 1800W, με βαλβίδα αποστράγγισης 1/4", πλαστικό, αποσυναρμολογούμενο για καθαρισμό; θερμοστάτης και πλαστικό καπάκι; Ø 35cm. Κατάλληλο για την παραγωγή τυριού από ωμό γάλα.
ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

Το pecorino σε μορφή Rosso χωρίς λακτόζη είναι ένα φρέσκο τυρί που έχει υποστεί επεξεργασία με κρούστα από συμπυκνωμένη ντομάτα, σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά. Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενό αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά; κενό αέρος στη μέση 0,750 κιλά; κενό αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά.
VALDORCINO ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ - Καρυκευμένο

VALDORCINO ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ - Καρυκευμένο

Είναι ένα άλλο πεκορίνο που ανήκει στη γκάμα των φρέσκων, διατηρεί μια πολύ ευχάριστη γεύση, έχει βάρος περίπου 0,500 κιλά. Ο Βαλντορτσίνο με τρούφα έχει εξαγωνικό σχήμα. Το προτείνουμε επίσης σε συσκευασία κενού αέρος ολόκληρο, η ωρίμανση είναι περίπου 10 ημέρες.
Σκιαφφόνι Πεκορίνο και Τρούφα

Σκιαφφόνι Πεκορίνο και Τρούφα

Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα της τρούφας, με το αναγνωρίσιμο άρωμά της, με τη στέρεα γεύση του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Σκιαφφόνι Πεκορίνο και Τρούφα

Σκιαφφόνι Πεκορίνο και Τρούφα

Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια απόλαυση που συνδυάζει την κομψότητα του τρούφου, με το αναγνωρίσιμο άρωμά του, με τη δύναμη του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Σκιαφφόνι Πεκορίνο και Τρούφα

Σκιαφφόνι Πεκορίνο και Τρούφα

Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα του τρούφας, με το αδιαμφισβήτητο άρωμά του, με τη δύναμη του πεκορίνο, για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ PECORINO ΣΠΗΛΑΙΟΥ - Βιολογικό

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ PECORINO ΣΠΗΛΑΙΟΥ - Βιολογικό

Βιολογικό Pecorino σπηλιάς
PECORINO VAL D'ORCIA ΜΕ ΤΣΙΛΙ - Καυτερό

PECORINO VAL D'ORCIA ΜΕ ΤΣΙΛΙ - Καυτερό

Για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου, δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα πεκορίνο με πιπέρι σε πάστα. Η φρεσκάδα του τυριού, σε συνδυασμό με την πικάντικη γεύση του πιπεριού, καθιστά αυτό το προϊόν απολύτως εντυπωσιακό. Το προτείνουμε σε έκδοση χύμα και σε συσκευασία vacuum, τόσο ολόκληρο όσο και κομμένο σε μισά και τέταρτα. Το προτείνουμε σε δύο μορφές, στρογγυλή και σε ευθεία πλευρά. Στρογγυλή μορφή βάρους περίπου 1,5 κιλό χύμα. Συσκευασία vacuum ολόκληρη 1,5 κιλό περίπου; ½ κιλό 0,700 περίπου; ¼ κιλό 0,350. Μορφή σε ευθεία πλευρά χύμα 2,2 κιλά περίπου. Συσκευασία vacuum ολόκληρη 2,200 κιλά περίπου; ½ κιλό 1,100 περίπου; ¼ κιλό 0,550 περίπου.
ΩΡΙΜΑ ΣΥΚΩΤΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕΝΤΑΣ - Ωριμα

ΩΡΙΜΑ ΣΥΚΩΤΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕΝΤΑΣ - Ωριμα

Η ωρίμανση στο ζυρό με τη μέντα προσφέρει στο πεκορίνο ένα έντονο και περιβάλλον μείγμα αρωμάτων που είναι απολύτως μεθυστικό. Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά; Διαθέσιμο επίσης σε συσκευασία κενού αέρος με ολόκληρη μορφή περίπου 1,400 κιλά; Σε μισή μορφή περίπου 0,750 κιλά; Σε τέταρτα μορφής 0,300 κιλά.
NERO ΚΑΙ NERETTO ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

NERO ΚΑΙ NERETTO ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

Το πεκορίνο σε μαύρη μορφή χωρίς λακτόζη είναι ένα ημι-ώριμο τυρί σε σχήμα όρθιας φέτας με βάρος περίπου 2.00 κιλά. Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 2.00 κιλά, κενών αέρος μισού κιλού 1.00; κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0.500 κιλά. Διαθέσιμο επίσης σε μορφή 0.500 κιλών.
Υπηρεσία Επισκευής Θέρμανσης Frisquet Courbevoie (92400) - Hauts-de-Seine (92)

Υπηρεσία Επισκευής Θέρμανσης Frisquet Courbevoie (92400) - Hauts-de-Seine (92)

Επιστρέφετε από τη δουλειά ένα βράδυ του χειμώνα στο διαμέρισμά σας στην Κουρμπεβό (92400) και εκεί, σας περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: κάνει τρομερό κρύο και είναι αδύνατο να επαναφέρετε τη θέρμανση! Μια μόνο πιθανή αιτία: το σύστημα θέρμανσης έχει χαλάσει. Σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται μόνο μία λύση, δηλαδή να επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία υδραυλικό για να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία του. Πράγματι, μην προσπαθήσετε να ρυθμίσετε τον λέβητά σας μόνοι σας, κινδυνεύετε να επιδεινώσετε την κατάσταση ή, χειρότερα, να τραυματιστείτε. Επικοινωνήστε καλύτερα με τις ομάδες μας από επαγγελματίες υδραυλικούς στο 06 44 60 31 00 και εξηγήστε τους την κατάσταση. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι τεχνίτες μας θα είναι επί τόπου για να επισκευάσουν τον λέβητά σας. Δεν είμαστε μόνο αποτελεσματικοί στον τομέα της θέρμανσης, αλλά και σε όλες τις υπηρεσίες υδραυλικών: διαρροές νερού, φραγμένες εγκαταστάσεις, κακή αποχέτευση των υδάτων... Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση
RICOTTINA BIO/OMO - Ρικότα

RICOTTINA BIO/OMO - Ρικότα

Στο τέλος της επεξεργασίας του τυριού, με τον υπόλοιπο βιολογικό ορό, παράγεται η βιολογική ρικότα. Όπως και με τις άλλες ρικότες, ο ορός εμπλουτίζεται με φρέσκο βιολογικό γάλα για να παραχθεί μια πιο μαλακή και κρεμώδης ρικότα. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C, μετά από το οποίο ψύχεται, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στον ομογενοποιητή, ο οποίος τον λειαίνει και τον θερμαίνει μέχρι θερμοκρασία 72°C. Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσει υπέροχα γλυκά ή τάρτες, αλλά και νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,150 κιλών σε σταθερό βάρος.
ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ - Βιολογικό

ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ - Βιολογικό

Η παραγωγή βιολογικού τυριού είναι μια σχεδόν υποχρεωτική πορεία για την εταιρεία μας, η οποία πάντα προτείνεται με παραδοσιακές και φυσικές γραμμές προϊόντων. Η δική μας είναι μια συνεταιριστική εταιρεία και περιλαμβάνει μεταξύ των μελών της πολλούς παραγωγούς βιολογικού γάλακτος. Ακριβώς χάρη σε αυτές τις πιστοποιημένες επιχειρήσεις, η δική μας μπορεί να προσφέρει με ευκολία και εγγύηση ένα βιολογικό τυρί. Η επεξεργασία ακολουθεί φυσικά όλες τις οδηγίες που παρέχονται από τον φορέα πιστοποίησης, ο οποίος ελέγχει όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής μέχρι την τελική εμπορία του προϊόντος. Το επεξεργασμένο γάλα είναι αυστηρά από καθαρό πρόβειο.
PECORINO BIANCO NATURA ΚΑΙ NATURELLA

PECORINO BIANCO NATURA ΚΑΙ NATURELLA

Τυρί Pecorino διαθέσιμο σε μορφή φέτας βάρους 1,5 kg σε ολόκληρη μορφή και επίσης σε κενό συσκευασμένο όπως ακολουθεί: 1,5 kg ολόκληρη μορφή; 0,750 kg μισή μορφή; 0,350 kg τέταρτο μορφή. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Πεκονίνο Ωριμασμένο σε Κρούστα Δεντρολίβανου - Ωριμασμένο

Πεκονίνο Ωριμασμένο σε Κρούστα Δεντρολίβανου - Ωριμασμένο

Η ωρίμανση στο ζυρό με δεντρολίβανο προσφέρει στο πεκορίνο ένα μείγμα αρωμάτων που μεθάει όλες τις γεύσεις. Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά; Διαθέσιμη επίσης σε συσκευασία κενών αέρος με ολόκληρη μορφή περίπου 1,400 κιλά; Σε μισή μορφή περίπου 0,750 κιλά; Σε τέταρτα μορφής 0,300 κιλά.
FRESCHELLO - Χωρίς Λακτόζη

FRESCHELLO - Χωρίς Λακτόζη

Το πεκορίνο σε μορφή Freschello είναι ένα φρέσκο τυρί σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά. Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά; κενών αέρος στη μέση 0,750 κιλά; κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά. Διαθέσιμο επίσης σε μορφή 0,500 κιλών.
PECORINO ΣΕ ΣΧΗΜΑ – ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ

PECORINO ΣΕ ΣΧΗΜΑ – ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ

Λόγω των στατιστικών που δείχνουν έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό ατόμων που είναι δυσανεκτικοί στη λακτόζη, έχουμε φυσικά δώσει την απαραίτητη προσοχή σε αυτό το πρόβλημα. Μη θέλοντας να στερήσουμε από κανέναν καταναλωτή που αγαπά τα προϊόντα μας την ευχαρίστηση να τα απολαμβάνει και να τα καταναλώνει, το τυροκομείο Val d’Orcia έχει σκεφτεί, δημιουργήσει και δοκιμάσει μια σειρά προϊόντων χωρίς λακτόζη. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του γάλακτος, προστίθεται η Λακτάση, ένα ειδικό ένζυμο που δεν ενεργοποιείται σε άτομα με δυσανεξία. Τα τυριά διατηρούν ωστόσο τα ίδια χαρακτηριστικά «ευχαρίστησης στον ουρανίσκο», αφήνοντας μια λεπτότητα και γλυκύτητα αμετάβλητα σε σχέση με τις άλλες παραδοσιακές σειρές που πολλοί γνωρίζουν και εκτιμούν.
ΑΓΝΗ ΡΙΚΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ 250γ - Ρικότα

ΑΓΝΗ ΡΙΚΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ 250γ - Ρικότα

Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που απομένει μετά την επεξεργασία του τυριού. Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C, μετά τον οποίο ψύχεται, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στον ομογενοποιητή, ο οποίος το λειαίνει και το θερμαίνει μέχρι μια θερμοκρασία 72°C. Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να παρασκευάσετε εξαιρετικά γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,250 kg.
ΜΑΡΖΟΛΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

ΜΑΡΖΟΛΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

Ο απογαλακτωμένος Marzolino είναι ένα φρέσκο τυρί σε οβάλ σχήμα, β weighing περίπου 0,850 kg; διαθέσιμο σε ολόκληρη χύμα μορφή; ολόκληρη συσκευασία κενού 0,850 kg; μισή συσκευασία κενού 0,400 kg.
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

Το πεκορίνο σε μαύρη μορφή χωρίς λακτόζη είναι ένα ημι-ώριμο τυρί που έχει υποστεί επεξεργασία με κρούστα από συμπυκνωμένη ντομάτα, με βάρος περίπου 2.00 κιλά σε όρθια μορφή. Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; Συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 2.00 κιλά, κενών αέρος μισή 1.00 κιλά; Κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0.500 κιλά.